Emisiuni cantacioase

Inca de cand eram mica se organizau tot felul de emisiuni de cantat. La un moment dat a fost Megastar. Persoana care a castigat a lansat doar cateva melodii, dar atat. Rareori il mai vad la televizor sau la concerte. Acum in voga sunt X factor si vocea Romaniei. Aceeasi treaba s-a intampla si cu castigatorii. Cateva melodii lansate si atat. Daca Stefan Stan a aparut totusi rareori s-a datorat cantatului ci mai mult relatiei cu Andreea Mantea.

Emisiunile de acest gen sunt facute doar pentru audienta, pentru a castiga cativa bani in plus producatorii si atata tot.

De exemplul castigatorul editiei trecute X factor, Tudor Turcu nu a lansat nici o melodie. Pacat. Avea o voce extraordimara care trebuia exploatata. Daca la X factor pot participa mai toti romanii sa zic asa,  la Vocea Romaniei, treaba se schimba. Din ce in ce mai multi solisti participa. Anul aceste putem aminti de Stella si de unul de la Directia 5 parca. Nu i-am retinut numele. O cunostinta a participat la Vocea Romaniei si a spus ca unele locuri au fost pe pile. Prefer sa nu spun cand a participat sau ce a facut. Ideea e ca toate asa sunt.

Pe langa cele doua emisiuni dedicate cantecului, exista si Romanii au talent fiind reprezentata de un amalgam de talent. Incepand de la cele mai uzuale pana la cele mai ciudate.

Parerea mea ca in toti cei trei anii de cand este difuzata nici unul dintre castigatori nu merita premiul. Cel din ultimul an poate merita, este nevoie de multa rabdare si multa munca pentru a face ce a realizat el, in schimb primul nu. Inteleg trista situatie, dar totusi. Existe emisiuni de genul ca Dansez pentru tine. O adevarata drama in cadrul emisiunii. Daca acum 10 ani sau cand a aparut chiar erau cazuri pentru care se putea lupta, acum sunt din ce in ce mai multe cazuri tampite. Sa construiasca nu stiu ce. Si daca acum 10 ani participau doar oameni normali, oameni de rand, acum insa sunt din ce in ce mai multi dansatori profesionisti.
Daca vreti dragi amatori ai cantecului sa va afirmati incepeti intai intr-un karaoke. Daca merge bine, daca nu schimbati-va profesia.