Jocurica – jocuri pe toate gusturile

Unele dintre cele mai populare jocuri online, atat pentru adulti cat si pentru tineri si copii, sunt jocurile cu impuscaturi (celebrele shootere), dar si jocurile cu masini. Adultii in cautare de adrenalina sau copiii in cautare de noi „taramuri” pe care sa le cucereasca au la dispozitie aceste doua tipuri de jocuri extrem de populare, dar si multe alte genuri, la jocurica, unul dintre site-urile cu oferta cea mai atragatoare in materie de jocuri online. 

Nu lipsesc jocurile de actiune (printre care Angry Birds sau Max Dirt Bike sau chiar Indestructotank, adorate de pusti cu activitati ceva mai pasnice, dar si Plazma Burst 2, Warzone Getaway 2 sau New York Shark, pentru cei care nu se simt sufcient de stimulati decat de ceva actiune extrema). In categoria jocurilor de aventura nu ratati atat de popularul Arcane, plasat in vremea de demult a cavalerilor medievali, dar nici Ahile 2 sau chiar jocul zuma Blackbeard Island Deluxe. Sigur ca nu puteau lipsi nici jocurile cu ferme, cele care fac atat de multe „victime” in ultimii ani, iar la jocurica va puteti exersa capacitatile de fermieri cu Goodgame Farmer. Daca la celelalte capitole, lucrurile stau ceva mai bine, pe segmentul dedicat jocurilor cu masini, cu motociclete sau chiar jocurilor cu nave spatiale oferta este limitata la cate un singur joc per categorie enumerata, poate si pentru ca alte categorii sunt acum in topurile preferintelor gamerilor online. Una dintre cele aflate pe locurile fruntase ca importanta in preferinte este categoria jocurilor cu zombie, care desi reusesc sa bage in sperieti cel putin jucatorii cu varste mai mici, nu ii lasa sa se desprinda de monitorul calculatorului (vorbesc aici de Toxie Radd 3D, 13 Days After sau Neocronator II Dragons Unleashed). 

Sigur ca nu lipsesc nici jocurile de strategie, jocurile puzzle sau jocurile de tabla, printre care si atat de iubitul joc de dame.