Servicii de rent a car Cluj

Daca doresti sa faci o calatorie si nu iti permiti sa-ti cumperi o masina proprie sau nu vrei sa imprumuti una de la prieteni, exista o varianta la indemana oricui: inchirierea de masini. Acest gen de firme rent a care sunt prezente in aprope orice oras din tara, cu precadere in orasele mari care au si aeroport. Aceste firme se intrec in oferte care de care mai atractive, incat ti-e aproape imposibil sa refuzi. Astfel, pentru cativa euro pe zi poti sa ai parte de masini moderne, cu revizii tehnice la zi si dotate pentru confortul tau. Daca te hotarasti sa inchiriezi masina pentru o perioada mai lunga de timp, atat in cazul persoanelor fizice cat si in cazul companiilor care apeleaza la astfel de servicii, exista posibilitatea de a negocia preturile.

Una din cele mai cunoscute firme din domeniu o vei putea descoperi accesand link-ul: http://www.321rentacar.ro. Aici vei observa ca exista posibilitatea de a rezerva online masina dorita, poti sa alegi perioada de inchiriere si poti analiza preturile si ofertele existente. Tot online va veti putea informa in legatura cu dotarile tehnice ale masinii pe care doriti sa o inchiriati, dar si cu conditiile de inchiriere. Indiferent ca te afli la aeroport, la gara sau la hotel masina dorita va fi livrata pentru a-ti sta la dispozitie.

Iarna vine si ea cu oferte care de care mai atragatoare pentru potentialii clienti. Masinile se pot inchiria la preturi tot mai mici, iar pentru inchirieri de minim 15 zile se reduc considerabil preturile la modele disponibile in oferta speciala. Avantajul in cazul siteului 321 ret a car este faptul ca preturile pentru TVA, rovinieta, asigurare si cauciucuri de iarna sunt incluse in pretul de inchiriere. Astfel nu vei avea surprize neplacute cand vine vorba despre acest aspect.