Bataie de joc

Strigator la cer este putin spus. Crezi ca ceea ce consumi este sanatos, fabricat si imbuteliat in conditii  stricte de igiena. Dar de multe ori ceea ce crezi este departe de realitare. Nici nu ai vrea sa stii cum s-a fabricat si ambalat ceea ce mananci astazi la pranz.

Acest lucru poate fi spus si in dreptul unei ferme de langa Bucuresti. Doi muncitori au fost surprinsi cu camera ascunsa cum pasteurizau laptele, in conditii groaznice. Vase folosite pentru acest lucru erau tinute pe jos, pardoseala fiind infecta. Mai mult decat atat, o sita folosita pentru acest proces a fost aruncata pe un mop, dupa care luata si refolosita.

Credem ca ceea ce consumam este verificat si testat, dar in unele cazuri inspectorii sunt indiferenti sau mituiti. Din pacate, cei care ar trebui sa ne apere sunt prea comozi sa isi faca datoria sau poate sunt pacaliti. De asemenea, cine are incredere in etichetele de pe produse? In ziua de azi, singura certitudine pe care o ai este in mancarea gatita 100% la tine acasa. Este cert faptul ca laptele ce ajunge pe piata, fabricat in acel loc (si probabil nu este singurul), este total nesanatos. In loc sa fie plin de calciu, este plin de bacterii. In loc sa te faca mai puternic, te poate imbolnavi.